Wandelen met elkaar

Samen wandelen is vaak leuker dan alleen. Je kunt op stap gaan met partner of vrienden, meelopen aan georganiseerde tochten of op zoek gaan naar een nieuw wandelmaatje.

Wandelmaatje vinden

Wandelen met elkaarHeb je (even) geen wandelmaatje en wil je niet alleen op pad? Onze website biedt voldoende mogelijkheden om in contact te komen met andere wandelaars. Sluit het profiel van een andere gebruiker aan bij je eigen ideeën over wandelen? Kijk dan of deze persoon open staat voor wandelmaatjes - te zien in het persoonlijke profiel - en verstuur een bericht via de knop 'neem contact op' in het profiel. Natuurlijk kun je ook een oproep plaatsen in het forum bij de rubriek 'Wandelmaatje gezocht'. Wellicht staat hier zelfs al een leuke oproep van iemand die op zoek is naar jou!

Georganiseerde wandeltochten

Vind je het leuk om samen te lopen? Ieder weekend wordt er ergens in Nederland wel een wandeltocht georgansieerd. Een georganiseerde wandeltocht is een prima manier om heerlijk te genieten van het landschap en de natuur waar de wandeltocht door heen voert. Op zoek naar een actuele wandeltocht? Raadpleeg dan de Wandelagenda op deze site, hier kun je ook je eigen wandeltocht aanmelden, of kijk op het Landelijk Wandelprogramma.

Wandelclubs

Liever met een groep op stap? Kijk dan eens naar de diverse wandelclubs die er zijn. Deelnemers van deze clubs organiseren wandeltochten waarop je kunt intekenen:

  • www.wandelpool.nl: deze wandeltochten worden opgenomen in een boekje dat zes keer per jaar verschijnt. De tochten staan ook op de website van De Wandelpool. Het meest uitgebreide abonnement (boekje en site) kost € 21,- per jaar. Eens proberen? Neem een gratis webproefabonnement van een maand.
  • www.weekendhike.nl: wandeltochten voor de leeftijd 20-45 jaar. Je meldt je gratis aan en ontvangt twee strippen om twee tochten uit te proberen. Daarna kun je per tocht betalen met een strippensysteem of een jaarkaart aanschaffen voor € 28,50 en onbeperkt mee op pad.

     

    Groepswandelarrangementen/vakanties

    Van plan om langer weg te gaan? Overweeg dan eens een wandelvakantie met een groep.

    Meer over wandelvakanties

Steun ons