Vroege Vogelspad

Specials

Naar de uitzendingen

De etappes van het Vroege Vogelspad zijn in 10 afleveringen uitgezonden door Vroege Vogels TV op NPO2. Je kunt ze alle tien op terugkijken. Geniet en voel de sfeer.

Op stap met wandelgids

Je kunt de routes van het Vroege Vogelspad op deze pagina downloaden, maar de zes LAW’s zijn ook als gids verkrijgbaar. Je vindt de gidsen met uitgebreide routebeschrijving in onze webwinkel. Bovendien bieden we het hart van de route, Nederlands Kustpad, Floris V-pad, Pionierspad en het Friese Woudenpad, nu aan in één speciaal Vroege Vogelspad-pakket.

Etappe 10

De tiende en laatste etappe van het Vroege Vogelspad loopt van Lauwersoog naar Schiermonnikoog en eindigt zoals het begon: op het strand. Bekijk hier de aflevering.

Download gratis de routes

De Vara en Wandelnet presenteren deze route langs de NAP-lijn, diagonaal door Nederland van Sluis naar Terschelling.

Route Vroege Vogelspad

Vroege VogelspadKlik op de kaart voor een vergroting

Word wandelambassadeur

En zorg ervoor dat uw wandelpad niet verdwijnt! Als dank ontvangt u een wit-rood of geel-rood ambassadeursspeldje.

Ja, ik word wandelambassadeur

Recente berichten over Vroege Vogelspad

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
  1. Omoma

    Ik volg dit pad al een tijdje, nu 245 km afgelegd, en ben er opgetogen over. Wat leven we in een mooi land en wat is er veel te zien. Ben pas een keer wat aan het dwalen geslagen maar heb er veel van geleerd. Volgende etappe vertrek ik vanuit Kinderdijk. Ja ook dat is Nederland. Ik geniet en maak van iedere wandeling een fotoalbum dat ik aan familie en kennissen stuur. Iedereen geniet mee van ons mooie land en van alles wat ik zie. Voorlopig kan ik nog fijn door want het pad loopt tot en met Schiermonnikoog. Zo fijn. Net met pensioen (66nu) en eindelijk tijd.
    Odiel uit Oisterwijk. Ben erg blij met de wit/rode blokjes.

Ga naar het forum

Steun ons