Park Lingezegen te Voet

Specials

Opening wandelroutes

Op zondag 26 juni werden de achttien wandelroutes officieel gepresenteerd tijdens de Dag van Park Lingezegen. De weergoden waren ons die dag helaas niet gunstig gezind; er viel flink wat regen. Hoewel veel activiteiten doorgingen, is de opening van wandelnetwerk Park Lingezegen te Voet uitgesteld. Gelukkig komt na regen altijd zonneschijn. En dus komt er een nieuwe datum voor de opening van de achttien wandelroutes.

Meer informatie

Park Lingezegen

Park Lingezegen is een nieuw landschapspark tussen Arnhem en Nijmegen met veel ruimte voor mensen, landbouw, natuur, cultuur en water. De totale oppervlakte van Lingezegen beslaat 1700 hectare, en is dus ongeveer zo groot als 3400 voetbalvelden! Een flink gebied met vele mogelijkheden.

Lees meer

Overzichtskaart

Markering

De wandellijnen zijn in beide richtingen gemarkeerd met pijlen; elke route heeft een eigen kleur. Een verbindingslus herkent u aan een grijze pijl met zwarte rand. We raden aan om de wandelroutes te volgen aan de hand van de markering én de routebeschrijving met kaartje.

Ook in uw stad?

Het concept Stad-Te-Voet® is ook in andere steden toepasbaar. Lees hier meer over of neem bij belangstelling contact op met Wandelnet.

Recente berichten over Park Lingezegen te Voet

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Berend-Botje

  Heb de indruk dat dit pad niet erg veel gelopen is de laatste weken. Moest me een weg banen door de dichte begroeiing. Achter beter op dit stukje de blauwe pijl kunnen volgen. De rode route stond het gras/begroeiing tot mn middel > resultaat een kletsnatte broek :)
  Maar verder een mooie route
  Groet
  Berend-Botje

 2. ErnaS

  28 mei de route van Elst naar Arnhem gewandeld.
  Verrassende start door de, voor ons onbekende ruim opgezette nieuwbouw van Elst. Stukjes langs de autoweg, maar voornamelijk toch door rustige groene paden. Duidelijk gemarkeerd met een rode pijl. Nog even het stukje speelbos, waar de pijlen ons erom heen leidden, mee 'gepikt': mooi ruig groen met zit en uitdagings-speelplekken; geen kind te zien ondanks het mooie weer. Wel de moeite waard. Ook de uiterwaarden, mooi groen en rustig, de vele snaterdende ganzen daar gelaten.
  Tenslotte een panorama van Arnhem met de weg richting station.
  Voldaan van de tocht met de trein richting Deventer.

Ga naar het forum

Steun ons