Handtekening

12 februari 2019

Vorig jaar zette ik mijn handtekening onder een nieuw contract bij Wandelnet om directeur te worden. Zo’n handtekening, vond ik, was de moeite van het vieren waard! Want hoe vaak je ook een handtekening zet, sommige zijn toch nét iets bijzonderder dan andere.

Inmiddels ga ik als directeur ook graag over op het zetten van parafen als het kan om wat tijd te besparen. Want op het moment dat je je handtekening ‘kiest’, dan sta je nog niet helemaal stil bij de gevolgen er van… Duidelijk is wel: een korte handtekening is altijd beter :-).

En afgelopen periode heb ik handtekeningen gezet onder betalingen, overeenkomsten, nieuwe contracten, machtigingen, brieven en declaraties. Ook kun je een oorkonde met mijn handtekening 'verdienen' als je de Elfstedentocht (Elfstedenpad) uitgelopen hebt. Zou wat zijn als ik die handtekeningen ook allemaal zou moeten ‘vieren’!

Toch was er bij Wandelnet in januari nog een handtekening waar ik even extra bij stil stond. Onze Henk kwam bij me met een formulier voor een zogenaamde ‘gift in geld’. Eén van onze donateurs wilde namelijk zijn gift van 500 euro per jaar aftrekken van de belasting en had daarvoor ook een handtekening van Wandelnet nodig. En dat kán! Moet je natuurlijk wel aan bepaalde voorwaarden voldoen, maar daar weten ze bij de belastingdienst dan weer alles van: ‘leuker kunnen we het niet maken!’. Omdat Wandelnet een zogenaamde ‘ANBI-status’ heeft (Algemeen Nut Beogende Instelling), is het voor de ontvangende én de gevende partij extra aantrekkelijk.

Natuurlijk zet ik graag mijn handtekening voor zo’n ‘gift in geld’. Maar bij Wandelnet zijn we blij met al onze donateurs, of het nu om een groot of wat kleiner bedrag gaat! Het is wat dat betreft net als wandelen: een route van 15 kilometer bestaat ook uit heel veel kleine stappen van een meter. Maar met elkaar is het toch betekenisvol.

Wil je nu ook donateur worden, je bedrag aanpassen of overweeg je een ‘gift in geld’, kijk dan even op: www.wandelnet.nl/donateurschap-wandelnet. We zijn blij met elke steun!

Ankie
directeur voor Wandelnet

Reacties op deze blog:

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.

Er zijn nog geen forumberichten over dit onderwerp.

Steun ons