Waterliniepad (LAW 17)

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Waterliniepad (LAW 17)

Volendam - Dordrecht
4reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. wandern12

  Voor foto's en ervaringen van het pad kun je terecht op de groepen (per pad) op https://www.facebook.com/Streekpaden-en-LAW-wandelroutes-380003949263161/

 2. CarelBrendel

  Komende vanaf Breukelen/Scheendijk is het voetpad langs het Waterleidingkanaal afgesloten, ongeveer 100 meter voor het Fort bij Tienhoven. Dit heeft vermoedelijk te maken met werkzaamheden door een aannemer. Er zijn twee mogelijkheden: anderhalve kilometer teruglopen en via Breukelen verder gaan, Of even naar rechts via een weiland en een met modder gevulde droge sloot naar links oversteken. Ik zakte tot aan mijn enkels in de modder. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen dit durft of hier trek in heeft. Beheerder Waternet plaatst bordjes die melden dat de wandelaar welkom is op het Waterliniepad. Deze drastische afsluiting met hoge hekken is hiermee volledig in tegenspraak.

 3. wandelschoenen.eu

  Inderdaad, het viel mij ook al op. Helaas nog niet helemaal aangepast.

 4. feikoprins

  Helaas is er een storende fout geslopen in de tekst op p. 169. Bovendien is een deel van de beschreven route nog niet mogelijk. De tekst op p. 169 bovenste blok (heenroute) wordt:

  (65) Volg de asfaltweg met drie lage bruggen. Na een hoge brug bocht naar links en na tweede hoge brug bocht naar rechts (westen). Na nog enkele bochten en twee bruggen gaat u tussen windmolentjes op een driesprong naar links, Galeiweg. Deze weg volgt u ca. 1,4 km tot de eerste weg naar rechts, rechtsaf een brug op oversmalle kreeg, het Galeigat. (vervolg verder regel 12 op p. 171).

  Op p.171 wordt de tekst van het onderste blok (terugroute) vanaf r.3 als volgt:
  Na de derde brug over een smalle kreek (Galeigat) linksaf en volg de asfaltweg (Galeiweg). Na ca. 1,4 km brug over.
  (vervolg r.5 op 169 met Blijf deze weg volgen...)

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons