Streekpad Nijmegen SP 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen15
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Streekpad Nijmegen SP 3

Nijmegen - Hernen - Nederasselt - Kranenburg - Nijmegen
15reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Martea,

  BIj herdrukken worden altijd de wijzigingen verwerkt in de nieuwe gids

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  Ik begrijp dat de gids in herdruk is. Weet iemand of de nieuwe druk ook een herziening is. Waar dus wijzigingen van de afgelopen jaren in vermeld zijn?

 2. maritea

  Ik begrijp dat de gids in herdruk is. Weet iemand of de nieuwe druk ook een herziening is. Waar dus wijzigingen van de afgelopen jaren in vermeld zijn?

 3. Rik-Sanders

  Dit weekend heb ik drie etappes gewandeld en geslapen in een hagelnieuwe B&B te Wijchen, vlak langs de route. De Oude Mels is een aanrader voor de wandelliefhebber.

  https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/wijchen/b-b-de-oude-mels/72878/

 4. schuttermajoor

  Aan de noordkant van de Duivelsberg (kaart 22) ligt het Wylenbergmeer. Dit meer met zijn oevers is een in particulier bezit zijnde recreatieplas. De route voert aan de oostkant van deze recreatieplas over een betonnen wandelpad. In de hoofdrichting lopend passeer je bij de ingang (waar je van het fietspad langs de provinciale weg Nijmegen-Kleef afbuigt en door een klaphekje moet) een groot bord waarop staat dat honden alleen tussen 1 oktober en 1 mei welkom zijn. Gek genoeg staat zo'n bord er niet waar je aan de noordkant het terrein weer verlaat. Ik ga er dan ook maar van uit, dat het wandelpad aan de oostkant van het meer het hele jaar door voor honden toegankelijk is.

 5. Ylod

  Wil 2 en 3 mei a.s. 2 dgn v dit pad lopen. Wie heeft suggestie voor de mooiste 2 Etappes? Liefst geen asfalt. Keuze is natuurlijk subjectief, maar toch. De (sfeer vd) overnachtingsmogelijkheid speelt ook een rol. Bedankt!

 6. Team Wandelnet

  Beste Lichtloper,  Ik heb je opmerking over het kerkje van Leur doorgegeven aan de padcoordinator van het Streekpad.  Na de tweede druk in 1999 is er nog een herdruk in 2009 geweest.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 7. lichtloper

  Wandelde de route met de klok méé, in vijf dagen. Op mijn vierde dag maakte ik een piepklein ommetje: langs het gehuchtje Leur; het zal niet meer dan 0,5km extra zijn geweest.

  Vreemd dat dit niet in (mijn versie van) het gidsje*) staat vermeld.

  In Leur staat 'n oud kerkje, gebouwd in verscillende stijlen; dat kun je duidelijk zien aan het fotootje dat ik heb geplaatst.
  Tegenover het kerkje bevindt zich het Bezoekerscentrum 'Land van Heerlijkheden'; zie http://bezoekleur.nl/.

  *) ik gebruikte de uitgave van "mei 1999".
  [is/komt er nog 'n nieuwe uitgave?]

 8. Suunto

  De gemeente Nijmegen verwijderd regelmatig stickers e.d. die aangebracht zijn op lantaarnpalen en verkeersborden. In Nijmegen kan het dus voorkomen dat de markering op sommige plaatsen ontbreekt.

 9. Team Wandelnet

  Beste wandelaar wagelink,  Ik heb je melding over het Streekpad doorgegeven aan de padcoordinator.  Met vriendelijke groet  Fred Triep, Team Wandelnet

 10. wagelink

  beste collega-markeerder,
  gister liepen wij van Ravenstein naar Malden over het Streekpad. Een prachtig pad op een prachtige wandeldag.
  Wat ons opviel is dat de markering op het nieuwe eiland Keent in zijn geheel of is weggevallen (palen weggehaald vanwege werkzaamheden aan nieuwe geul ?), ondergesneeuwd (diverse keren onder bordjes van lange afstandsfietspaden) of zodanig verkleurd is dat we rood voor geel aan zagen.
  Succes bij het herstel.

  Met vriendelijke groeten,
  William Agelink

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons