Streekpad Nijmegen SP 3

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen15
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Streekpad Nijmegen is een route met een grote verscheidenheid aan landschappen: glooiende dijken en groene uiterwaarden langs de grote rivieren, rivierduinen in het Land van Maas en Waal, bossen in het Rijk van Nijmegen en het Duitse Reichswald en tot slot een uniek stukje Gelderse Poort. Ervaar tijdens deze tocht ook de boeiende historie van de regio, van Romeinse handelswegen, kastelen en eeuwenoude bedevaartsplaatsen tot strategisch gelegen vestingstadjes als Ravenstein en Grave.

Recente berichten over Streekpad Nijmegen SP 3

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. Team Wandelnet

  Beste Martea,

  BIj herdrukken worden altijd de wijzigingen verwerkt in de nieuwe gids

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  Ik begrijp dat de gids in herdruk is. Weet iemand of de nieuwe druk ook een herziening is. Waar dus wijzigingen van de afgelopen jaren in vermeld zijn?

 2. maritea

  Ik begrijp dat de gids in herdruk is. Weet iemand of de nieuwe druk ook een herziening is. Waar dus wijzigingen van de afgelopen jaren in vermeld zijn?

 3. Rik-Sanders

  Dit weekend heb ik drie etappes gewandeld en geslapen in een hagelnieuwe B&B te Wijchen, vlak langs de route. De Oude Mels is een aanrader voor de wandelliefhebber.

  https://www.bedandbreakfast.nl/bed-and-breakfast-nl/wijchen/b-b-de-oude-mels/72878/

 4. schuttermajoor

  Aan de noordkant van de Duivelsberg (kaart 22) ligt het Wylenbergmeer. Dit meer met zijn oevers is een in particulier bezit zijnde recreatieplas. De route voert aan de oostkant van deze recreatieplas over een betonnen wandelpad. In de hoofdrichting lopend passeer je bij de ingang (waar je van het fietspad langs de provinciale weg Nijmegen-Kleef afbuigt en door een klaphekje moet) een groot bord waarop staat dat honden alleen tussen 1 oktober en 1 mei welkom zijn. Gek genoeg staat zo'n bord er niet waar je aan de noordkant het terrein weer verlaat. Ik ga er dan ook maar van uit, dat het wandelpad aan de oostkant van het meer het hele jaar door voor honden toegankelijk is.

 5. Ylod

  Wil 2 en 3 mei a.s. 2 dgn v dit pad lopen. Wie heeft suggestie voor de mooiste 2 Etappes? Liefst geen asfalt. Keuze is natuurlijk subjectief, maar toch. De (sfeer vd) overnachtingsmogelijkheid speelt ook een rol. Bedankt!

Ga naar het forum

Steun ons