Pelgrimspad deel 1 LAW 7-1

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Pelgrimspad deel 1 LAW 7-1

Amsterdam - 's-Hertogenbosch 's-Hertogenbosch
81reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. wandern12

  Voor foto's en ervaringen van het pad kun je terecht op de groepen (per pad) op https://www.facebook.com/Streekpaden-en-LAW-wandelroutes-380003949263161/

 2. Team Wandelnet

  [quote]Kan je de routes van Pelgrimspad ook op een gps voor wandelaars zetten? Ik wil een gps kopen, maar vraag me af of je ook wandelingen van lange afstandspaden erop kan zetten. Oa pelgrimspad heeft mijn interesse.   Jazeker, wij lopen en fietsen allang met een gps waarop we vooraf de gewenste route op zetten. We weten inmiddels hoe de Garmin werkt. Het heeft ons wel wat tijd gekost maar het loopt/ fietst heel relaxed als je de bordjes niet in de gaten hoeft te houden.

  Succes,
  [/quote]
  Op de smartphone heb je ook een aantal goede GPS programma,s, waarin je een track kunt zetten. Ik gebruik op mijn Iphone met veel plezier de App "Topo GPS". Je kunt er een track inlezen en dan de wandeling via het lijntje volgen.

  Groet, Fred Triep

 3. STapvoorstap10

  Kan je de routes van Pelgrimspad ook op een gps voor wandelaars zetten? Ik wil een gps kopen, maar vraag me af of je ook wandelingen van lange afstandspaden erop kan zetten. Oa pelgrimspad heeft mijn interesse.   Jazeker, wij lopen en fietsen allang met een gps waarop we vooraf de gewenste route op zetten. We weten inmiddels hoe de Garmin werkt. Het heeft ons wel wat tijd gekost maar het loopt/ fietst heel relaxed als je de bordjes niet in de gaten hoeft te houden.

  Succes,

 4. klaag

  Kan je de routes van Pelgrimspad ook op een gps voor wandelaars zetten? Ik wil een gps kopen, maar vraag me af of je ook wandelingen van lange afstandspaden erop kan zetten. Oa pelgrimspad heeft mijn interesse.

 5. Team Wandelnet

  Beste .....,

  Bedankt voor je bericht. Ik stuur het door naar de padcoordinator.

  Op het traject Boven-Hardinxveld naar Gorinchem ga je bij de Schelluinse brug rechtsaf een grasdijk op richting Gorinchem. De hele grasdijk is verboden voor honden, ook aangelijnd.

 6. PdP

  Vanaf de sluis en het IJsbaanpad is het niet mogelijk rechtsaf te slaan naar de Jachthavenweg en onder de snelweg door, de weg is geblokkeerd en met hekken afgesloten. Blijf op het IJsbaanpad tot aan het Piet Kranendijkpad langs de spoorbaan. Hier rechtsaf en rechtsdoor, ter hoogte van het Jollenpad kom je dan weer op de route.

 7. AnitaR66

  Op het traject Boven-Hardinxveld naar Gorinchem ga je bij de Schelluinse brug rechtsaf een grasdijk op richting Gorinchem. De hele grasdijk is verboden voor honden, ook aangelijnd.

 8. zonnetje.huis

  Op kaart 09 is het niet mogelijk om over de brug Kattenbrug te gaan. Die is van 24 september 2018 tot en met 12 oktober 2018 afgesloten voor al het verkeer, dus ook voor voetgangers. Er is op werkdagen 's morgens vroeg tot 09.00 uur en 's middags van 15.00 tot 18.00 uur een pontje is de vaart. Je moet vanaf de Kattenbrug tot aan de Schilkerweg een alternatieve route zoeken. Langs de N-weg is een onveilige optie.

 9. Team Wandelnet

  Beste ....,

  Bedankt voor je bericht. Ik stuur het door naar de padcoordinator van het pad.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  Op het traject Papenveer-Aarlanderveen is ter hoogte van de Zevenhovenseweg de Hoge Dijk tot en met de witte brug afgesloten voor al het verkeer, dus ook voetgangers. In beide richtingen. Dit duurt tot en met december 2018.
  Op dit zelfde traject vanaf de Schilkerweg tot aan de Zevenhovenseweg is het verboden voor honden.

 10. Team Wandelnet

  Beste Marlous,

  Bedankt voor je bericht. Ik stuur het door naar de padcoordinator van het pad en hij zal via zijn veldmedewerker gaan kijken, wat er aan de hand is. Hopelijk is dit probleem dan binnenkort opgelost.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet


  Op de route Brakel - Aalst verlaat je op een gegeven moment de Meidijk, om parallel aan de Meidijk over een grasdijk te gaan lopen (volgens mij staat het aangeduid s sbb terrein). Vervolgens (zo begreep ik het )moet je een hek over klimmen om op de Leenderdijk te komen. Dit hek is aan de onderkant 'beplakt' met rasterwerk, en ook is er schrikdraad voorlangs gespannen. Dit maakte het eroverheen klimmen een behoorlijk gedoe. Ben ik in de fout gegaan of is het toch een foutje in de route?

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons