Pelgrimspad deel 1 LAW 7-1

Route informatie

U hoeft geen pelgrim te zijn om te kunnen genieten van deze route die tot diep in Limburg voert. De wandelpelgrimage start aan het Amsterdamse Begijnhof, waar de herdenking van het Mirakel van Amsterdam jaarlijks duizenden mensen trekt. Een gevarieerde route die na verstedelijkt Amsterdam via Gorinchem tot aan Den Bosch loopt. Dat betekent wandelen door de uiterwaarden van de Bommelerwaard, het vestingstadje Heusden met zijn bekende Mariakapel en de zandvlaktes van de Loonse en Drunense Duinen. In Den Bosch sluit het pad naadloos aan op Pelgrimspad 2 naar Maastricht.

Recente berichten over Pelgrimspad deel 1 LAW 7-1

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. wandern12

  Voor foto's en ervaringen van het pad kun je terecht op de groepen (per pad) op https://www.facebook.com/Streekpaden-en-LAW-wandelroutes-380003949263161/

 2. Team Wandelnet

  [quote]Kan je de routes van Pelgrimspad ook op een gps voor wandelaars zetten? Ik wil een gps kopen, maar vraag me af of je ook wandelingen van lange afstandspaden erop kan zetten. Oa pelgrimspad heeft mijn interesse.   Jazeker, wij lopen en fietsen allang met een gps waarop we vooraf de gewenste route op zetten. We weten inmiddels hoe de Garmin werkt. Het heeft ons wel wat tijd gekost maar het loopt/ fietst heel relaxed als je de bordjes niet in de gaten hoeft te houden.

  Succes,
  [/quote]
  Op de smartphone heb je ook een aantal goede GPS programma,s, waarin je een track kunt zetten. Ik gebruik op mijn Iphone met veel plezier de App "Topo GPS". Je kunt er een track inlezen en dan de wandeling via het lijntje volgen.

  Groet, Fred Triep

 3. STapvoorstap10

  Kan je de routes van Pelgrimspad ook op een gps voor wandelaars zetten? Ik wil een gps kopen, maar vraag me af of je ook wandelingen van lange afstandspaden erop kan zetten. Oa pelgrimspad heeft mijn interesse.   Jazeker, wij lopen en fietsen allang met een gps waarop we vooraf de gewenste route op zetten. We weten inmiddels hoe de Garmin werkt. Het heeft ons wel wat tijd gekost maar het loopt/ fietst heel relaxed als je de bordjes niet in de gaten hoeft te houden.

  Succes,

 4. klaag

  Kan je de routes van Pelgrimspad ook op een gps voor wandelaars zetten? Ik wil een gps kopen, maar vraag me af of je ook wandelingen van lange afstandspaden erop kan zetten. Oa pelgrimspad heeft mijn interesse.

 5. Team Wandelnet

  Beste .....,

  Bedankt voor je bericht. Ik stuur het door naar de padcoordinator.

  Op het traject Boven-Hardinxveld naar Gorinchem ga je bij de Schelluinse brug rechtsaf een grasdijk op richting Gorinchem. De hele grasdijk is verboden voor honden, ook aangelijnd.

Ga naar het forum

Steun ons