Graafschapspad SP 8

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen36
 4. Meldingen & wijzigingen

Berichten, tips en ervaringen

Bekijk andere routes en onderwerpen op het forum overzicht

Graafschapspad SP 8

Zutphen - Ruurlo - Doetinchem - Doesburg - Zutphen
36reacties
Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. GreetCorstiaans

  Boven Warnsveld zijn we van de route afgeweken om een stuk Kerkpad te volgen die aangegeven staat met rode lijn met stippels.
  De boer was niet blij! Dit is priveterrein en hij had al ruzie met de gemeente over deze doorgang.
  Dus een tip voor de volgende wandelaars: volg gewoon de route na F50.

 2. Nathalie

  Gisteren met een vriendin gestart met het Graafschapspad van Zutphen-Zuid naar Laren.
  Deze route raakt nog al eens het Hanzestedenpad of een andere pad. Echt bij elke kruising was een duidelijk signaal. Onze complimenten voor de bewegwijzering!!!
  Dank voor jullie inzet.
  We verheugen ons al op de komende etappe volgende maand.

 3. Wilbert

  Op het traject van Almen naar Laren loopt u over de Ehzerbrug. Er staat een bord dat de brug gesloten is van 29 augustus 2018 tot en met 9 September 2018. Zal ook wel voor voetgangers gelden... Omlopen dus. Zie kaart 03 op blz 20.

 4. wimvantuyl

  Dit kasteel ( een Rijksmonument) tussen Brummen en Zutphen , met zijn bijzondere geschiedenis , heeft heel lang leeg gestaan. Ik hoorde op een recente wandeling dat het gaat worden opgeknapt en dat er plannen zijn er een retraite-oord van te maken.

  Wim van Tuyl

 5. Maat001n

  afgelopen week in 7 etappes de hele route gelopen. Het is een prachtige route. We hebben er echt van genoten. Van Ruurlo naar Halle is een minder mooie etappe, zeker met kinderen saai. Een leuke slaapplek met kinderen is in de pipowagen in Doesburg.

 6. Hroekel

  Heeft iemand ervaring om dit pad als meerdaagse wandeling te doen? We zijn van plan om een deel van de route deze zomer met onze kinderen te lopen. Iemand tips voor overnachtingen?

 7. dklaauw

  Kaart 23/24
  Vandaag het laatste deel van het Graafschapspad gelopen. Complimenten voor de wijze waarop de route is beschreven en uitgepijld. En zeker het vermelden waard: een hele mooie route, ook in het winterseizoen.
  Kaart 23 leidt de wandelaar van Bronkhorst vis het veer naar Brummen. Op kaart 24 is een alternatieve route geprojecteerd voor hoogwatersituaties.
  Vandaag (4 febr. 2018) was zodanig sprake van hoogwater, dat het veer Bronkhorst - Brummen gestremd is. De beschrijving heeft geen alternatieve route voor deze situatie.
  Suggestie: Vervolg in Bronkhorst de weg langs de Ijssel in noordwaartse richting. Doorlopen tot N314. Linksaf. Na ca. 2 km linksaf Liudgerstraat, en steeds rechtdoor naar centrum Zutphen

 8. dklaauw

  Kaart 18. tussen P76 en P23
  De januaristorm heeft hier op de grens van bos en weiland goed huisgehouden. Diverse bomen dwars over het pad. Klauterpartij!. Niet erg, maar goed om te weten voor degenen die daar niet handig in zijn.
  Niet bekend wanneer obstakels opgeruimd worden.

 9. Canada

  Eind oktober / begin november liep ik het hele Graafschaps pad in 8 dagen en had vreselijk geluk met het weer, geen druppel regen de hele tijd. Ik wil de vrijwilligers mijn complimenten maken want het pad was uitstekend aangeduid en het nieuwe boekje is uitmuntend.
  Vooral de lussen door de oude stadjes waren vreselijk leuk. Hartelijk dank voor een heerlijke ervaring.
  Kees Ruurs
  Canada

 10. Team Wandelnet

  Beste Thecla,

  Bedankt voor de tip. Hier hebben wandelaars wat aan.

  Met vriendelijke groet

  Fred Triep, Team Wandelnet

  kaart 12: Café 'de Tolhut' is door de week pas om 18:00 uur geopend. In het weekend om 15:00 uur. In Halle-Heide hebben wij gisteren een lekker kopje thee gedronken in de (vroegere) school met de bijbel, nu dorpshuis: het Heidehuus. Als je op de Halle Heideweg komt is dat meteen links. Is er geen vrijwilliger op dat moment, volg dan de route rechtsaf naar De Heide Smid op Halleweg 16, 3 huizen verder. Daar kun je (bij gesloten dorpshuis) ook wat te drinken halen, hoorden we.

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
Steun ons