Graafschapspad SP 8

 1. Route overzicht
 2. Alle trajecten
 3. Tips & ervaringen36
 4. Meldingen & wijzigingen

Route informatie

Een afwisselend Streekpad door een relatief onbekend stukje Nederland. Kleine bosjes, fraaie landgoederen en typische Saksische boerderijen in de Achterhoek, met in het westen de zompige uiterwaarden van de IJssel. Niet alleen de natuur laat zich hier van haar beste kant zien. Ook de kastelen en oude stadjes als Zutphen en Doesburg maken deze voetreis de moeite waard.

Recente berichten over Graafschapspad SP 8

Inloggen of registreren (gratis) is nodig om een reactie of bericht te kunnen plaatsen.
 1. GreetCorstiaans

  Boven Warnsveld zijn we van de route afgeweken om een stuk Kerkpad te volgen die aangegeven staat met rode lijn met stippels.
  De boer was niet blij! Dit is priveterrein en hij had al ruzie met de gemeente over deze doorgang.
  Dus een tip voor de volgende wandelaars: volg gewoon de route na F50.

 2. Nathalie

  Gisteren met een vriendin gestart met het Graafschapspad van Zutphen-Zuid naar Laren.
  Deze route raakt nog al eens het Hanzestedenpad of een andere pad. Echt bij elke kruising was een duidelijk signaal. Onze complimenten voor de bewegwijzering!!!
  Dank voor jullie inzet.
  We verheugen ons al op de komende etappe volgende maand.

 3. Wilbert

  Op het traject van Almen naar Laren loopt u over de Ehzerbrug. Er staat een bord dat de brug gesloten is van 29 augustus 2018 tot en met 9 September 2018. Zal ook wel voor voetgangers gelden... Omlopen dus. Zie kaart 03 op blz 20.

 4. wimvantuyl

  Dit kasteel ( een Rijksmonument) tussen Brummen en Zutphen , met zijn bijzondere geschiedenis , heeft heel lang leeg gestaan. Ik hoorde op een recente wandeling dat het gaat worden opgeknapt en dat er plannen zijn er een retraite-oord van te maken.

  Wim van Tuyl

 5. Maat001n

  afgelopen week in 7 etappes de hele route gelopen. Het is een prachtige route. We hebben er echt van genoten. Van Ruurlo naar Halle is een minder mooie etappe, zeker met kinderen saai. Een leuke slaapplek met kinderen is in de pipowagen in Doesburg.

Ga naar het forum

Steun ons